Voor maar 29 euro direct uw registratie handicap goedkoopste handicapregistratie van Nederland

Wij bieden de goedkoopste handicap registratie aan voor uw gvb, club handicap 54!

Handicap pas zonder registratie incl. Ngf bijdrage 29 euro per jaar.
Handicap pas met registratie incl. Ngf bijdragen 39 euro per jaar.

Wat is handicap registratie?

Normaal speelt u golf met vrienden en familie en staat er niks op het spel! Het wordt veel leuken als u voor uw handicap gaat spelen. Met handicap registratie kunt u zelf uw speelsterkte bijhouden en wordt het golfen veel meer een uitdaging. Een handicap is een bepaald getal hoe lager het getal hoe beter de speler. Door registratie en q kaarten in te voeren ziet u precies wat uw speelsterkte is.

Wat kost registratie?

De registratie van uw handicap kost niks! De kosten zitten in het software systeem en de afdracht naar de ngf. Na het aanmelden nemen wij direct contact met u op en wisselen direct uit met de ngf. Binnen het uur hebben wij een nieuw NGF nummer en krijgt u de inlog van ons handicap systeem. U kunt direct uitwisselen met de ngf en de Q kaarten verwerken.

Kunnen we ook spelstatistieken bij houden?

Wij hebben een uitgebreid software systeem! Als u zich aanmeld kunt u alle gelopen q kaarten terug vinden en ook een uitdraai maken van uw spelstatistieken. Ook kunt u zich direct aanmelden voor een van onze golftoernooien.

Waar kan ik me aanmelden als lid?

U kunt zich aanmelden als lid voor de handicap registratie door op de onderstaande link te drukken. Wij nemen dan direct contact met u op om het een en ander door te nemen. Meestal hebben we binnen een paar uur alles geregeld bij de ngf. Wij hopen u te verwelkomen als lid!

 

Aanmelden handicap registratie>>